#2017-06-27 22:29:49 

Steel

Użytkownik

Posty: 74

Skąd: Szczytno

Wiek: 45

Dziwi mnie to że tak dobre rozwizanie jakim sa serwery VPS dopiero w Polsce raczkuje. Gdzie dostanę tanio?
#2017-06-27 22:39:12 

Maxior

Użytkownik

Posty: 129

Skąd:

Wiek: 29

Trzeba też patrzec za co się placi. Żeby mieć tez ochrone przed atakami na DDoS bo wtedy nie jest fajnie :P a serwery VPS w Polsce sa coraz popularniejsze. Ja sam korzystam z tej firmy https://awhost.pl/ no i przy opcji rocznej , to mam taniej. Poza tym wydajnie się pracuje, pliki sa szybko przesylane, a poza tym nie ma problemu z zamulaniem. Jak trzeba cos udostpeniac,dziala spoko, ja nie narzekam.
#2017-06-27 22:51:01 

Strzelecki

Użytkownik

Posty: 41

Skąd: Frombork

Wiek: 25

W Polsce VPS jest popularniejsze bardziej niż kiedys bo jednak idziemy ku technologii. A to tez jednak jest inwestycja w rozwoj firmy nie da się tego ukryc Ale najpierw trzeba meic co inwestowac.
#2017-06-28 01:03:52 

Kloun

Użytkownik

Posty: 36

Skąd: Ustka

Wiek: 27

Często jest tak ze jak się placi za rok z gory to ma się jakis gratis. No ale i tak trzeba sprawdzac czy nie ma limitu transferu danych no i ile konkretnie pamieci ram się ma.
#2017-06-28 03:55:52 

SherlockH

Użytkownik

Posty: 48

Skąd: Warszawa

Wiek: 26

Pamiec RAM to podstawa. Inaczej praca idzie jak krew z nosa.
#2017-06-28 06:49:26 

Kosimos

Użytkownik

Posty: 32

Skąd: Zabrze

Wiek: 36

Chodzi o to tez żeby parametry serwera VPS były tez elastyczne… ja sam myslalem o Windowsie bo maja sporo darmowych narzedzi ale jeszcze nei wiem…
#2017-06-28 07:56:49 

Maxior

Użytkownik

Posty: 129

Skąd:

Wiek: 29

Windows ja mam i jest ok. Ale musisz zobaczyc czego potrzebujesz od serwera VPS tak serio. A ta firma o ktorej pisalem awHost jest jednak sprawdzona firma no i oni maja kilka systemów na których monza mieć serwer. Ale tak naprawde to kwestia dogadania z nimi na jakim systemie chcemy pracowac. No ale co do pamieci to 2 giga lub 4 to dla malej firmy w zupełności styknie.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015